Tutaj dodajemy i sciągamy pliki :D
U mnie, to ciągle się coś zmienia. Kiedyś podobało mi się passo doble, potem mi przeszło na jiva i sambe, później na rumbę, następnie na cha che - a więc jak same widzicie wszystko po trochu Ale generalnie teraz jestem za sambą i rumbą
A co do ulubionych par tanecznych, to raczej nie mam, ale jeśli muszę wybierać, to Sergey Ryupin & Elena Khvorova. Lubię też Edytę Herbuś
sorka,że dopiero teraz wam odpisuje ale byłam we wrocławiu wczoraj na spektaklu baletowym a wróciłam dzisiaj dopiero:) Ja jestem ze Strzegomia to jest Dolnyśląsk niedaleko Świdnicy,gdzie dojeżdzam na zajęcia... Moje ulubione tańce to samba,rumba i walc angielski:) Co do par to hmm.. mam duzo ulubionych a Edytke Herbuś też lubie bardzo:)
Elena już nie tańczy z Sergey'em, tylko z Slavikiem Kryklyvyy. I myślę, że to bardzo trafna decyzja, bo ją uwielbiam, a nie podobało mi się jej zestawienie z Ryupinem. Była od niego o niebo lepsza, a jemu w wielu momentach brakowało elegancji [oczywiście to moja subiektywna ocena]. Poza tym nie mogłam znieść jego sztucznych, białych zębów i w ogóle, że wyglądał przy niej jak jej ojciec A ona to przepiękna kobieta, z klasą i niesamowitą elegancją. O tym, że cudownie tańczy już chyba nie muszę wspominać
Aha, jeszcze co do tańców, to zawsze jak jestem w trakcie tańczenia jakiegoś, to wydaje mi się, że ten jest właśnie moim ulubionym No ale tak koniec końców, to jednak rumba, rumba, rumba...
Ostatnio edytowany przez Carmen (2007-02-10 16:45:16)
Heh... tańczy z nim, czy nie tańczy, ale i tak głównie chodziło mi o Elenę Niedojrz, że śliczna, to jeszcze tańczy z jaką gracją - dokładnie zgadzam się z Tobą Carmen
A swoją drogą, to widzę, że bardzo dużo wiesz o tańcu jeśli chodzi o pary! Mnie to aż tak bardzo nie interesuję stąd ta pomyłka hehe