Tutaj dodajemy i sciągamy pliki :D
Czy ktoś z Was zamawiał kiedykolwiek butki z Akcesu?? Bo ja właśnie czekam na moje, i zastanawiam się czy dostanę jakieś zawiadomienie,że są już wysyłane czy coś w tym stylun (??) Jeśli ktoś z Was wie coś na ten temat to proszę o odpowiedz:*
Administrator
hmmm.....ja sie nieznam ale mysle zebys go.....ucieła xDDDDDD
nikya napisał:
Ja już po zakupie
O dziwo dostałam na siebie buty i nie było problemu. Pan w sklepie nie powiem żeby był miły... na siłe chciał wcisnać mi obrzydliwe buty tłumacząc się, że najważniejsza jest wygoda, ale według mnie jak mają być wogodne, to niech będą chociaż i ładne. W końcu nie dla wygody płacę tyle pieniędzy. Na szczęście wybrałam i wygodne i najładniejsze z tych, co przymierzałam. Oto one: http://www.akces.biz/oferta/damskie/1X-DPint.jpg
Zastanawiam się, czy nie przesadziłam z obcasem, bo wbrew pozorom dość wysoko się w nich czuję, ale jakoś podołam - zresztą nie mam wyboru :]
Z zakupu potwornie się cieszę. Mam nadzieję, że będą mi dobrze służyć i będą miały okazję zatańczyć na jakimś turnieju
Tego życzę i Tobie![]()
Nikya, ile dałaś za te butki? Podobają mi się, a też powoli się rozglądam za jakimiś.. [Możesz odp w pw] Z góry thx.
Klasa C
NO kozdry buty sa spoko... Ja zawsze mialam z tej firmy:"_) Polecam
Hehe:) wierzę, bo sama tak mam! jedynym minusem jest to, że jeśli zamawiasz buty do idą bardzo długo [równe 2 miesiące...] więc lepiej zajechać gdzieś i je kupić
Jeśli jesteś ze Śląska to polecam "Stakato" w Katowicach:)
Ooo a ja w niedzielę jadę do Katowic..! Ale nie wiem, czy będę mieć okazję zboczyć do tego sklepu.. Jednak dzięki za podpowiedź!
http://img187.imageshack.us/my.php?image=112diz0.jpg -> Moim marzeniem są mniej więcej takie, ale zastanawiam się jeszcze nad takim modelem-> http://img480.imageshack.us/my.php?image=114xxo8.jpg Bo boję się, że w tamtych mogą mi się kiedyś zerwać paski, a te są stabilniejsze.. I mam mętlik
I jeszcze jak to jest z obcasami, jaki wybrać na początek? Mam co prawda b. wysokiego partnera, ale sama też jestem wysoka i nie chcę przesadzać.. Z kolei noga bardzo ładnie wygląda na dość dużym obcasie, ale ciężej się tańczy.. Jak myślicie?
Aha, i czy mogłabyś mi powiedzieć, gdzie mniej więcej znajduje się ten sklep Stakato? I czy jest to duża odległość od Spodka, bo w jego okolicach będę w niedzielę
Ostatnio edytowany przez Carmen (2007-08-09 10:06:47)
Co do Stakato to tutaj -> www.stakato.pl masz wszystko:)
Jeśli o mnie chodzi to bardziej podobają mi sie te pierwsze:) A co do obcasów to niby na początku się kostki powinno kupować, ale dziewczyny które zaczynają tanczyc w wieku 14 lat i w góre to rzadko to robią Ja mam 6cm.i bardzo sobie chwalę
O widzę rzut kamieniem od Spodka... ;-)
I mi też o wiele bardziej podobają się te pierwsze.. Boję się tylko, że kiedyś mocno źle stanę i pourywają mi się te paski, no ale cóż..
Dzięki za pomoc
Wydaje mi się, że nie powinno się tak stać. W końcu to obuwie przeznaczone jest dla tancerek to TAŃCZENIA a jak wiadomo taniec to nie tylko kroczki na paluszkach, ale i inne [fajne:)] rzeczy, figury...
dlatego butki są tak skonstruowane, że nie powinno sie nic targać
Nie ma za co:* zawsze służę radą w miarę możliwośći
Klasa E
Witam,
zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszych bucików tanecznych, również do łaciny.
Zapraszamy
www.akces2.com
Ostatnio edytowany przez akces2.com (2010-06-14 18:20:19)